id: 14906
Назва: Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини м’ясної та молочної галузі. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання із спеціальності 181 «Харчові технології». Освітнього ступеня «Бакалавр».
Автори: Варпіховський Р.Л.
Ключові слова: Біохія, основи, обробка, сировина, м’ясо, молоко, галузь.
Дата публікації: 2017-12-20 11:07:21
Останні зміни: 2017-12-20 11:07:21
Рік видання: 2017
Аннотація: Викладений матеріал із дисципліни: «Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини м’ясної та молочної галузі» передбачає організацію самостійної роботи студентів із спеціальності 181 «Харчові технології», освітнього ступеня «Бакалавр», що передбачає 3 розділи методично-практичного матеріалу передбаченого курсом.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/14906.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Видавництво: Для студентів "Харчові технології"
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 14906.pdf Розмір : 523542 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська