id: 16058
Назва: Технологія молочних продуктів з комбінованим складом сировини. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт для студентів для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» для підготовки студентів спеціальністю
Автори: Соломон А.М.
Ключові слова:
Дата публікації: 2018-05-30 09:37:09
Останні зміни: 2018-05-30 09:37:09
Рік видання: 2018
Аннотація: Методичні вказівки призначені для виконання лабораторних занять з дисципліни Технологія молочних продуктів з комбінованим складом сировини для підготовки студентів спеціальністю 181 «Харчові технології» освітнього ступеню «Магістр». Опрацювання представлених тем, допоможе студентам краще засвоїти опрацьований теоретичний матеріал.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/16058.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 16058.pdf Розмір : 1459545 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська