id: 20091
Назва: Методичні рекомендації до навчальної практики для студентів першого (бакалаврського) рівня освіти, спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету економіки та підприємництва
Автори: Левицька І.В., Іващенко А.В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2019-03-18 11:30:41
Останні зміни: 2019-03-18 11:30:41
Рік видання: 2019
Аннотація: Методичні рекомендації до навчальної практики для студентів першого (бакалаврського) рівня освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» містять програму практики, мету, завдання, результати практики і її місце у навчальному процесі, а також планування та вимоги до її проведення, індивідуальні завдання та обов`язки що висуваються до студентів під час проходження практики
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/20091.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Видавництво: для студентів першого (бакалаврського) рівня освіти, спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету економіки та підприємництва
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 20091.pdf Розмір : 719343 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська