id: 21021
Назва: Іноваційна діяльність як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємств аграрного сектору
Автори: Чіков І. А.
Ключові слова: конкурентоспроможність, аграрний сектор
Дата публікації: 2019-09-09 08:47:53
Останні зміни: 2019-09-09 08:47:53
Рік видання: 2019
Аннотація: Рушійною силою розвитку економіки є конкуренція. Конкуренція зумовлює
постійне вдосконалення технології та організації виробництва, забезпечує високий рівень кваліфікації кадрів, розвиває систему реалізації товарів.
Конкурентоспроможність - це комплексна характеристика, яка об’єднує в собі якість і ціну продукції, імідж і цінність брендів, ефективність бізнес процесів, організованість. Втративши хоча б одну із складових, неможливо реалізовувати товари і послуги та задовольняти потреби суспільства і держави.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/21021.pdf
Тип виданя: Програми конференцій
Видавництво: Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. молодих вчених та студ. "Проблеми і перспективи інноваційного розвитку аграрного сектора економіки в умовах інтеграційних процесів", ( ВНАУ, м. Вінниця 15-16 трав. 2019 р.). - Вінниця : ВНАУ, 2019. - 4 с.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 21021.pdf Розмір : 3719459 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська