id: 25840
Назва: Інформаційні технології для технологів та харчові технології. Програма навчальної дисципліни для студентів галузі знань галузі знань 18 Виробництво та технології спеціальності 181– «Харчові технології»; галузі знань 20 Аграрні науки та продовольство спеціа
Автори: Волонтир Л.О., Зелінська О.В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2020-09-16 16:20:52
Останні зміни: 2020-09-16 16:20:52
Рік видання: 2020
Аннотація: ою викладання дисципліни є формування у майбутніх фахівців
сучасного рівня інформаційної та комп`ютерної культури, набуття
практичних навичок роботи на сучасній комп`ютерній техніці та
використання сучасних інформаційних технологій для вирішення
різноманітних завдань у практичній діяльності за фахом, а саме:
 засвоєння основних понять дисципліни;
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/25840.pdf
Тип виданя: Навчальні програми
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 25840.pdf Розмір : 655376 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська