id: 30262
Назва: Управління персоналом закладів ресторанного господарства
Автори: Ленчук Д.М.
Ключові слова: ресторан, бізнес, персонал, лідерство, стратегія ,
Дата публікації: 2021-12-07 11:29:07
Останні зміни: 2021-12-07 11:29:07
Рік видання: 2021
Аннотація: Найважливішим фактором розвитку будь-якого готельно-ресторанного господарства, являється людський ресурс, його інтелект та навички, уміння здійснювати ефективне управління персоналом. Останній критерій залишається найважливішим, адже підходи до його вирішення із розвитком суспільства постійно вдосконалюються.
Сучасні умови потребують здійснювати постійний розвиток управлінської структури персоналу, розвивати організаційну культуру та лідерство. Саме ці якості, наразі вважаються головним інструментарієм, що дозволяє сформувати інтелектуальний капітал ресторанного господарства.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/30262.pdf
Тип виданя: FFFF
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 30262.pdf Розмір : 2866282 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська