id: 7785
Назва: "Гідродинамічні процеси та обладнання переробних і харчових виробництв" Методичні вказівки для виконання лабораторно-практичних робіт з дисципліни "Процеси та апарати переробних і харчових виробництв" для студентів та заочної форми навчання"
Автори: Паламарчук І.П., Янович В.П.
Ключові слова:
Дата публікації: 2014-04-30 09:33:15
Останні зміни: 2014-04-30 09:33:15
Рік видання: 2014
Аннотація: Розділ гідравліки, в якому вивчаються закони руху рідини, називається
гідродинамікою.
Згідно методу Ейлера рух рідкої частинки задається двома параметрами:
її швидкістю і тиском при проходженні через
довільну крапку усередині потоку з координатами x, у, z.
Розрізняють два види руху: несталий і сталий.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/7785.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 7785.pdf Розмір : 1138309 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська