id: 12226
Назва: Методичні вказівки для проведення практичних занять з дисципліни «Організація готельно-ресторанного господарства» для студентів факультету менеджменту та права напряму підготовки: 6.03060104 – «Менеджмент », денної форми навчання
Автори: Ціхановська В.М., Полеся В.М.
Ключові слова:
Дата публікації: 2016-12-21 12:01:51
Останні зміни: 2016-12-21 12:01:51
Рік видання: 2017
Аннотація: Методичні вказівки підготовлені у відповідності до робочої програми з дисципліни «Організація готельно-ресторанного господарства». Наведено перелік тем винесених для розгляду на практичних заняттях. Детально описані структура та зміст кожної теми. Наведено основні визначення. Для самоперевірки по кожній з тем розроблено контрольні питання.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/12226.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 12226.pdf Розмір : 694938 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська