id: 14445
Назва: Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві. Методичні вказівки для організації самостійної роботи студентів з дисципліни для підготовки бакалаврів напряму 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»
Автори: Климчук А. О.
Ключові слова: якість, стандартизація, сертифікація, управління якістю, СУЯ, TQM, НАССР
Дата публікації: 2017-10-25 12:20:31
Останні зміни: 2017-10-25 12:20:31
Рік видання: 2017
Аннотація: Дисципліна «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» є дисципліною професійної підготовки, заснована на знаннях дисциплін «Менеджмент», «Маркетинг», «Готельна справа», «Ресторанна справа». Курс покликаний разом з іншими дисциплінами сформувати у здобувачів вищої освіти систему знань в області управління якістю, що стануть їм у нагоді як у подальшій практичній, так і науково-дослідній діяльності. . Здобувачі вищої освіти навчаються системно підходити до аналізу діяльності закладів готельного і ресторанного господарства, розвивають навички розв’язання проблем підвищення якості.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/14445.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Видавництво: для підготовки бакалаврів напряму 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 14445.pdf Розмір : 637243 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська