id: 14558
Назва: Проектування підприємств галузі. Методичні вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни для підготовки бакалаврів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія». – Вінниця РВВ ВНАУ, 2017. – 84 с.
Автори: Польовий Л.В., Поліщук Т.В.
Ключові слова: молоко, м`ясо, проектування, підприємства, переробка
Дата публікації: 2017-11-29 12:38:56
Останні зміни: 2017-11-29 12:38:56
Рік видання: 2017
Аннотація: Методичні вказівки передбачають дати майбутнім спеціалістам глибокі і всебічні знання з питань проектування підприємств з переробки молока і молочних продуктів на молочних заводах і комбінатах; на сироробних, маслоробних, молококонсервних та інших молокопереробних підприємствах, та проектування підприємств з переробки м’яса та м’ясних продуктів.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/14558.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 14558.pdf Розмір : 3274673 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська