id: 15057
Назва: Технологія жирів та жирозамінників. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної та заочної форми навчання за напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія». Вінниця, ВНАУ
Автори: Фіалковська Л.В., Красносельська М. П
Ключові слова: жири, технологія
Дата публікації: 2018-01-31 15:35:37
Останні зміни: 2018-01-31 15:35:37
Рік видання: 2018
Аннотація: Методичні вказівки спрямовані на надання методичної допомоги студентам під час самостійного вивчення дисципліни «Технологія жирів та жирозамінників».
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/15057.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Видавництво: методичні вказівки самостійної роботи студентів
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 15057.pdf Розмір : 512889 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська