id: 15084
Назва: Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання за напрямом підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Автори: Овсієнко С.М.
Ключові слова: вівчарство, козівництво, технологія
Дата публікації: 2018-01-31 16:31:16
Останні зміни: 2018-01-31 16:31:16
Рік видання: 2018
Аннотація: Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та робочої програми з навчальної дисципліни «Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва». Рекомендовано для студентів денної форми навчання за напрямом підготовки 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/15084.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 15084.pdf Розмір : 589722 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська