id: 15582
Назва: Технологія бродильних виробництв. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної та заочної форми навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
Автори: Фіалковська Л.В., Мельник М.О.
Ключові слова: технологія, виробництво, бродильні виробництва
Дата публікації: 2018-02-20 09:15:44
Останні зміни: 2018-02-20 09:15:44
Рік видання: 2018
Аннотація: В методичних вказівках з дисципліни «Технологія бродильних виробництв» наведені питання для самостійної роботи студентів
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/15582.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Видавництво: для студентів денної та заочної форми навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія».
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 15582.pdf Розмір : 431507 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська