id: 15660
Назва: Технологія виробництва продукції свинарства. Методичні вказівки для виконання самостійної роботи студентів денної форми навчання за спеціальністю 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
Автори: Гуцол Н. В., Крох Т. М.
Ключові слова:
Дата публікації: 2018-03-28 10:37:19
Останні зміни: 2018-03-28 10:37:19
Рік видання: 2018
Аннотація: Методичні вказівки містять назви тем, перелік питань та список рекомендованої літератури, винесені на самостійне опрацювання з дисципліни “Технологія виробництва продукції свинарства”. Розраховані для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва за спеціальністю 204 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ”
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/15660.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 15660.pdf Розмір : 434462 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська