id: 15682
Назва: Промислова екологія переробних підприємств м'ясної галузі. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи студентами факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва денної та заочної форми навчання напряму підготовки 6.051701 «Хар
Автори: Алєксєєв О.О.
Ключові слова:
Дата публікації: 2018-03-28 12:32:41
Останні зміни: 2018-03-28 12:32:41
Рік видання: 2018
Аннотація: Методичні вказівки до виконання самостійної роботи студентами факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва денної та заочної форми навчання напряму підготовки 6.051701 «Хар
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/15682.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 15682.pdf Розмір : 763567 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська