id: 15754
Назва: Технології виробництва свинини та продукції вівчарства і козівництва. Методичні вказівки з навчальної практики для студентів галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» із спеціальності 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва»
Автори: Голубенко Т.Л.
Ключові слова: продукції свинарства, вівчарства і козівництва
Дата публікації: 2018-03-28 15:18:31
Останні зміни: 2018-03-28 15:18:31
Рік видання: 2018
Аннотація: Характерною рисою сучасного ведення світового свинарства є інтенсифікація галузі, підвищення інтенсивності вирощування і відгодівлі молодняку, збільшення виробництва продукції та поліпшення її якості. Вівчарство і козівництво займають важливе місце в народному господарстві країни. Молоко та м’ясо овець і кіз є додатковим джерелом продовольства.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/15754.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 15754.pdf Розмір : 457435 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська