id: 2130
Назва: Якість яєць, м
Автори: О. Т. Непорочна
Ключові слова: лляна макуха, ферментна добавка мацераза, курки-несучки, яйця, м
Дата публікації: 2010-11-11 11:53:38
Останні зміни: 2010-12-02 09:43:50
Рік видання: 2010
Аннотація: Встановлено, що використання 6% лляної макухи та ферментної добавки
мацерази у раціонах курок-несучок сприяє підвищенню яйценосності на 19,5%.
Відзначено, що заміна 4 та 6% соняшникового шроту у складі комбікорму для
курок лляною макухою позитивно впливає на смакові якості яєць та м’яса.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/2130.pdf
Тип виданя: Статті
Розташовується в колекціях : 2010. Випуск 3 (43)/ Серія : Сільськогосподарські науки/ Збірник наукових праць Вінницького державного аграрного університету/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 2130.pdf Розмір : 301651 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська