id: 2153
Назва: Вплив технології вирощування бугайців на якісні показники їх напівсухожильного мускулу
Автори: С. О. Олійник
Ключові слова: якість яловичини, бугайці, низьковитратна та традиційна технології
Дата публікації: 2010-11-12 11:00:16
Останні зміни: 2010-11-12 11:00:16
Рік видання: 2010
Аннотація: Доведено, що вирощування бугайців за низьковитратною технологією дозволяє отримувати від них більш пісну яловичину із збільшенням вмісту білку у м’ясі на 0,70-0,98% у порівнянні із їх контрольними аналогами при традиційній технології.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/2153.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: 1324 Вінниця
Розташовується в колекціях : 2010. Випуск 3 (43)/ Серія : Сільськогосподарські науки/ Збірник наукових праць Вінницького державного аграрного університету/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 2153.pdf Розмір : 289898 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська