id: 26954
Назва: Технологія виробництва продукції тваринництва. Методичні вказівки до виконання практичних та самостійних робіт для студентів денної форми навчання із спеціальності 208 «Агроінженерія» Вінниця: ВНАУ, 2020. 53с.
Автори: Царук Л.Л., Огороднічук Г.М.
Ключові слова: методичні вказівки, тваринництво, технологія
Дата публікації: 2020-10-15 15:24:54
Останні зміни: 2020-10-15 15:24:54
Рік видання: 2020
Аннотація: Методичні вказівки підготовлені з метою допомогти студентам інженерно-технологічного факультету у вивченні курсу “ Технологія виробництва продукції тваринництва ”.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/26954.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26954.pdf Розмір : 787230 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська