id: 28171
Назва: Використання харчових волокон у м’ясних продуктах
Автори: Новгородська Н. В.
Ключові слова: м`ясні напівфабрикати, клітковина льону, фаршеві системи, яловичина
Дата публікації: 2021-04-09 15:27:37
Останні зміни: 2021-04-09 15:27:37
Рік видання: 2018
Аннотація: Мета дослідження полягає в науковому обґрунтуванні та розробленні технології м`ясних січених напівфабрикатів із використанням клітковини насіння льону з метою покращення їх якості.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/28171.pdf
Тип виданя: Доповідь конференції
Видавництво: Міжнар. наук.-практ. «Інноваційні технології виробництва і переробки продукції тваринництва», 26-26 жовт. 2018. Вінниця, 2018. 2 с.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28171.pdf Розмір : 1338890 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська