id: 29300
Назва: Методичні рекомендації з організації підготовки та захисту кваліфікаційної (дипломної) роботи освітнього рівня «магістр» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслу
Автори: Ставська Ю.В., Головня О.М., Лопатюк Р.І.
Ключові слова: проєкт, ресторан, готель
Дата публікації: 2021-10-12 14:50:20
Останні зміни: 2021-10-12 14:50:20
Рік видання: 2021
Аннотація: У методичних рекомендаціях розкрито теоретичні та практичні рекомендації щодо виконання кваліфікаційної (дипломної) роботи, наведено загальні положення до проектування готелів і закладів ресторанного господарства, викладено методику виконання та порядок розроблення розділів дипломного проекту.
Призначено для використання в навчальному процесі під час підготовки здобувачів вищої освіти, для студентів, які здобувають вищу освіту за спеціальностю «Готельно–ресторанна справа».
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/29300.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 29300.pdf Розмір : 904362 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська