id: 3161
Назва: Вплив вулканічних туфів на жирнокислотний склад курячих яєць
Автори: М. Ф. Кулик, Ю. Ф. Костецька, Ю. Ф. Обертюк
Ключові слова: олеїнова кислота, поліненасичені жирні кислоти, комбікорм, кури-несучки, сапонітова порода
Дата публікації: 2011-04-28 12:11:22
Останні зміни: 2011-04-28 12:11:22
Рік видання: 2011
Аннотація: Встановлено підвищення олеїнової кислоти за рахунок зменшення вмісту поліненасичених жирних кислот у жовтку яєць при введені до складу комбікорму курей-несучок вулканічних туфів сапонітової породи.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/3161.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2010. Випуск 4 (44)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 3161.pdf Розмір : 296118 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська