id: 5011
Назва: Покращення якості яловичини шляхом вибракування відстаючих у рості бичків української чорно-рябої молочної породи
Автори: Л. В. Польовий, В. О. Ліцький
Ключові слова: хімічний склад, білок, жир, фізико-технологічні показники, найдовший м’яз спини
Дата публікації: 2012-09-24 10:01:43
Останні зміни: 2013-09-03 16:48:50
Рік видання: 2012
Аннотація: Доведено, що спосіб утримання бичків суттєво впливає на хімічний склад м’яза спини. Так, хімічний склад найдовшого м’яза спини за вмістом білка у бичків при безприв’язному утриманні мають перевагу над м’ясом бичків при прив’язному. Якість яловичини за фізико-кулінарними показниками відмічений вищими у бичків, які утримувались до 18-місячного віку без прив’язі, особливо за виходом кулінарно-технологічним та білково-якісним показниками.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/5011.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2012. Випуск 1(57)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 5011.pdf Розмір : 305360 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська