id: 6400
Назва: Виробництво пектинового концентрату з використанням ультразвукових кавітаційних технологій
Автори: О. Ф. Луговський, І. М. Берник
Ключові слова: яблучна сировина, ультразвук, кавітаційна обробка
Дата публікації: 2013-07-30 13:15:16
Останні зміни: 2013-08-27 15:15:50
Рік видання: 2011
Аннотація: На основі досліджень процесів ультразвукового кавітаційного обробки яблучної сировини запропоновано схеми безвідходного, екологічно чистого і енергозберігаючого виробництва. Встановлено оптимальні режими запропонованих технологій і вдосконалено їх апаратурне оформлення.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6400.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво:
Розташовується в колекціях : 2011. Випуск № 9/ Серія: Технічні науки/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 6400.pdf Розмір : 675193 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська