id: 6711
Назва: Організаційно-економічні засади підвищення конкурентоспроможності виробництва зерна (на матеріалах Вінницької області)
Автори: Руда О. Л.
Ключові слова: виробництво зерна, конкурентоспроможність, продовольча безпека
Дата публікації: 2013-09-25 10:52:25
Останні зміни: 2013-09-25 10:52:25
Рік видання: 2013
Аннотація: У монографії розглянуто проблему підвищення конкурентоспроможності виробництва зерна з позицій регіональних особливостей її вирішення. Визначено сучасну сутність категорії „конкурентоспроможність” відносно зернової галузі у контексті загальної стратегії її розвитку в умовах глобалізації продовольчої безпеки. З’ясовано стан ринкового середовища і проведено моніторинг міжгалузевих трансформацій організаційно-економічного характеру, виявлено основні чинники впливу на результативні показники в широкому діапазоні застосування економічних методів дослідження. Обґрунтовано прогнозні показники виробництва зерна в регіоні з урахуванням природно-сільськогосподарського районування за відповідністю придатності орних земель та їх бонітування відносно окремих сільськогосподарських культур. Наголошено на вагомій ролі державного регулювання в системі ринкових відносин шляхом інституціонального забезпечення стійкого стану аграрної економіки. Розрахована на наукових працівників, викладачів, аспірантів, магістрів та студентів економічного спрямування, спеціалістів агропромислового виробництва.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6711.pdf
Тип виданя: Монографії видані в Україні
Видавництво: монографія. - Вінниця : Веда, 2013. - 220 с.
Розташовується в колекціях :
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 6711.pdf Розмір : 1877185 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська