id: 6872
Назва: Визначення доцільності використання лимонного сиропу в виготовленні кисломолочного сиру
Автори: Є. В. Маландій, В. Ю. Курська
Ключові слова: безпека, якість, вітамін С, кисломолочний сир, лимонний сироп
Дата публікації: 2013-10-17 10:59:26
Останні зміни: 2013-10-17 10:59:26
Рік видання: 2013
Аннотація: В статті обґрунтовано доцільність виготовлення кисломолочного сиру з лимонним сиропом, розроблена рецептура приготування, представлена органолептична оцінка показників експериментального зразку, дослідженні органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники готового продукту.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/6872.pdf
Тип виданя: Статті
Видавництво: Вінниця
Розташовується в колекціях : 2013. Випуск 3(73)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Дончевська О.П.
Файл : 6872.pdf Розмір : 335620 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська