id: 8038
Назва: Технологія переробки риби. Програма з навчальної дисципліни для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напрям підготовки – 6. 090201 «Водні біоресурси та аквакультура».
Автори: Новгородська Н. В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2014-10-29 08:38:20
Останні зміни: 2014-10-29 08:38:20
Рік видання: 2014
Аннотація: На сучасному етапі економічного розвитку в умовах ринкової економіки актуальною є проблема найбільш раціонального використання виробничого потенціалу харчових підприємств, у тому числі підприємств, що спеціалізуються по переробці риби та морепродуктів.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/8038.pdf
Тип виданя: Навчальні програми
Розташовується в колекціях : Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 8038.pdf Розмір : 508428 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська