id: 8248
Назва: Технологія переробки риби. Методичні вказівки до проведення лабораторних занять для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр». Напрям підготовки – 6. 090201 «Водні біоресурси
Автори: Новгородська Н. В.,
Ключові слова:
Дата публікації: 2015-02-25 11:37:34
Останні зміни: 2015-02-25 11:37:34
Рік видання: 2015
Аннотація: Методичні вказівки призначені для виконання лабораторного робіт з дисципліни «Технологія переробки риби», орієнтовані на отримання навичок практичної дослідницької роботи і закріплення як прикладних так і техніко-технологічних знань з досліджуваної дисципліни (її розділу), із застосуванням відповідного навчально-лабораторного обладнання, сучасних методик і підходів, препаратів і біологічного матеріалу.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/8248.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 8248.pdf Розмір : 1723782 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська