id: 8244
Назва: Мікробіологія. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання освітньо- кваліфікаційного рівня «Бакалавр за напрямом підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа».
Автори: Власенко В.В., Блащук В.В.
Ключові слова:
Дата публікації: 2015-02-25 10:59:50
Останні зміни: 2015-02-25 10:59:50
Рік видання: 2015
Аннотація: Дисципліна "Мікробіологія" - одна з основних біологічних дисциплін,
яка вивчається студентами факультету технології виробництва і переробки
продукції тваринництва.
Мета - формування у студентів системи знань з основ мікробіології,
засвоєння
морфологічних,
фізіологічних
і
культуральних
ознак
мікроорганізмів;
вивчення
біохімічних
процесів,
зумовлених
їх
життєдіяльністю; визначення ролі мікроорганізмів у кругообігу речовин у
природі, зміні якості харчових продуктів і непродовольчих товарів при
зберіганні.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/8244.pdf
Тип виданя: Методичні вказівки
Розташовується в колекціях : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 8244.pdf Розмір : 370907 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНАУ

Збільшити

Система "Сократ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська