The Repository of VNAU

MAIN | BY YEARS | COLLECTIONS| BY TYPES| BY DEPS | SEARCH| LOGIN | ABOUT| RSS |

id: 1028
Title: Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт студентами факультету ТВіППТ зі спеціальності 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
Authors: Овсієнко С.М.
Keywords:
Date of publication: 2010-03-14 00:00:00
Last changes: 2010-12-08 09:36:55
Year of publication: 2007
Summary: Методичні рекомендації розроблено відповідно до
навчального плану та робочої програми з навчальної дисципліни
“Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва” з
врахуванням вимог кредитно-модульної системи організації
навчального процесу (КМСОНП). Рекомендовано для студентів зі
спеціальності 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції
тваринництва”.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1028.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by:
File : 1028.pdf Size : 995500 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users

Enlarge

"Socrates" System  |   VNAU official site Copyright © 2013, coding by Y.Palamarchuck, design by R.Yatskovska