id: 1064
Title: Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Методичні вказівки для виконання курсової роботи студентами агрономічного факультету за спеціальністю 7.130102 – „Агрономія“
Authors: Чернецький В.М., Чередниченко В.М., Чередниченко Л.І. Давимока О.В.
Keywords:
Date of publication: 2010-03-16 00:00:00
Last changes: 2010-12-08 09:07:58
Year of publication: 2008
Summary: Викладено основні методичні вимоги до виконання курсової роботи, подано довідниковий матеріал нормативно-технічні вимоги й вимоги до оформлення курсової роботи. Методичні вказівки направлено на засвоєння теоретичних і практичних основ дисципліни. Розраховано на студентів агрономічного факультету.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1064.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by:
File : 1064.pdf Size : 379779 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|