id: 1075
Title: Технологія переробки продукції рослинництва. Програма навчальної дисципліни для підготовки бакалаврів в аграрних вищих навчальних закладах ІІ–ІV рівнів акредитації з напряму 6.100102 – Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва
Authors: Чернецький В.М., Чередниченко В.М., Чередниченко Л.І., Давимока О.В.
Keywords:
Date of publication: 2010-03-16 00:00:00
Last changes: 2010-12-08 09:05:13
Year of publication: 2008
Summary: Висвітлено основи технології переробки зерна, продукції олійних рослин, бульб картоплі, плодоягідної продукції, технічних культур; основи виробництва та зберігання комбікормів і кормів рослинного походження.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1075.pdf
Publication type: Тимчасові програми
In the collections : Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by:
File : 1075.pdf Size : 261189 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|