|
id: 1102
Title: Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів заочної форми навчання зі спеціальності 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Authors: Овсієнко С.М.
Keywords:
Date of publication: 2010-03-17 00:00:00
Last changes: 2010-12-08 08:58:58
Year of publication: 2008
Summary: Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального плану та робочої програми з навчальної дисципліни “Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва”. Рекомендовано для студентів заочної форми навчання із спеціальності 6.090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1102.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by:
File : 1102.pdf Size : 349735 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|
|