id: 11021
Title: Технологічний проект виробництва м’яса курчат-бройлерів в ПАТ «Птахокомбінат Бершадський» Бершадського району
Authors: Рогозянський Олександр Анатолійович
Keywords: курчата-бройлери, кросс, рецепт комбікормів
Date of publication: 2016-06-17 11:55:12
Last changes: 2016-06-17 11:55:12
Year of publication: 2016
Summary: Розроблені технологічні та економічні параметри виробництва м’яса курчат-бройлерів та його переробка в умовах ПАТ «Птахокомбінат Бершадський».
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/11021.pdf
Publication type: FFFF
In the collections : 2016 р./ Дипломні роботи (проекти)/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 11021.pdf Size : 948906 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|