id: 1180
Title: Тимчасова програма дисципліни “Процеси та апарати переробних і харчових виробництв” розрахована для підготовки студентів спеціальності 6.090221 “Обладнання переробних і харчових виробництв” за напрямом підготовки 0902 “Інженерна механіка”
Authors: Паламарчук І.П., Паламарчук І.І., Зозуляк І.А..
Keywords:
Date of publication: 2010-03-17 00:00:00
Last changes: 2010-12-07 16:57:30
Year of publication: 2009
Summary: Дисципліна “Процеси та апарати переробних і харчових виробництв” завершує загально - інженерну підготовку студента і є базовою для вивчення спеціальної технології і спеціального обладнання. Для вивчення дисципліни потрібні знання з математики, фізики, фізичної хімії, теплотехніки, прикладної механіки тощо. “Процеси та апарати переробних і харчових виробництв” дає теоретичні основи технологічних процесів і методи їх застосування для вирішення важливих практичних завдань з розрахунку і проектування апаратів переробних і харчових виробництв. Важливе значення має засвоєння сучасних методів дослідження процесів і апаратів, вивчення основ фізичного і математичного моделювання Особлива увага звертається на нові фізичні методи оброблення харчових продуктів. принципи оптимізації та інтенсифікації процесів і апаратів, зниження енерговитрат. Вивчення процесів пов`язується з екологічними проблемами із питаннями економіки.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1180.pdf
Publication type: Тимчасові програми
In the collections : Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by:
File : 1180.pdf Size : 402509 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|