|
id: 1197
Title: Гігієна тварин .Методичні вказівки за КМСОНП для студентів денної форми навчання напряму 6.090 102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
Authors: Польовий Л.В., Романенко Т.Д.
Keywords:
Date of publication: 2010-03-17 00:00:00
Last changes: 2010-12-08 08:47:15
Year of publication: 2009
Summary: Вказівки розраховані для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва освітньо-кваліфікаційного рівня 6.090102 – “Бакалавр” за напрямом підготовки технології виробництва і переробки продукції тваринництва.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1197.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by:
File : 1197.pdf Size : 429344 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|
|