id: 1276
Title: Технологія виробництва молока і молочних продуктів. Методичні вказівки для виконання практичних занять студентами заочної форми навчання зі спеціальності 8.130 201 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Authors: Власенко В.В., Новаленко Н.О., Семко Т.В.
Keywords:
Date of publication: 2010-04-06 00:00:00
Last changes: 2010-12-03 12:32:54
Year of publication: 2009
Summary: Розраховано для студентів спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо- кваліфікаційного рівня 8.130 201.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1276.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by:
File : 1276.pdf Size : 813111 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|