|
id: 1433
Title: Молоко і молочні продукти. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами денної і заочної форми навчання із спеціальності 6.090 102 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Authors: Власенко В.В. , Новаленко Н.О.
Keywords:
Date of publication: 2010-04-13 00:00:00
Last changes: 2010-12-03 11:16:01
Year of publication: 2008
Summary: Методичні рекомендації розроблено відповідно до навчального плану та тимчасової програми з навчальної дисципліни "Молоко і молочні продукти". Рекомендовано для студентів денної і заочної форми навчання зі спеціальності "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр».
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1433.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by:
File : 1433.pdf Size : 587191 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|
|