id: 1593
Title: Технологія виробництва продукції тваринництва. Методичні вказівки з навчальної практики для студентів факультету економіки і підприємництва спеціальності 6.030509 «Облік і аудит» освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр»"
Authors: Бережнюк Н.А., Постернак Л.І., Огороднічук Г.М., Шевчук Т.В., Непорочна О.Т.
Keywords:
Date of publication: 2010-07-05 15:24:59
Last changes: 2010-12-02 10:47:39
Year of publication: 2010
Summary: Робоча програма з навчальної практики студентам факультетів економіки і підприємництва та менеджменту освітньо- кваліфікаційного рівня "Бакалавр" спрямовані для закріплення теоретичних знань на практиці в допомогу студентам, що вивчають дисципліну.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1593.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Гуцол В.В.
File : 1593.pdf Size : 191107 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|