id: 1680
Title: Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Методичні вказівки для проведення лабораторних робіт студентами сільськогосподарських навчальних закладів ІІ–ІV рівнів акредитації
Authors: Чернецький В.М., Чередниченко В.М., Чередниченко Л.І., Давимока О.В.
Keywords:
Date of publication: 2010-09-06 14:49:03
Last changes: 2010-09-06 14:49:03
Year of publication: 2008
Summary: В методичних вказівках викладені основні вимоги при проведенні лабораторних занять з технології зберігання та переробки продукції рослинництва. Вказано порядок проведення розрахунків при переробці та зберіганні продукції рослинництва. Розрахована на студентів факультету обліку і аудиту
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1680.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Гуцол В.В.
File : 1680.pdf Size : 805267 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|