The Repository of VNAU

MAIN | BY YEARS | COLLECTIONS| BY TYPES| BY DEPS | SEARCH| LOGIN | ABOUT| RSS |

id: 1680
Title: Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. Методичні вказівки для проведення лабораторних робіт студентами сільськогосподарських навчальних закладів ІІ–ІV рівнів акредитації
Authors: Чернецький В.М., Чередниченко В.М., Чередниченко Л.І., Давимока О.В.
Keywords:
Date of publication: 2010-09-06 14:49:03
Last changes: 2010-09-06 14:49:03
Year of publication: 2008
Summary: В методичних вказівках викладені основні вимоги при проведенні
лабораторних занять з технології зберігання та переробки продукції
рослинництва. Вказано порядок проведення розрахунків при переробці та
зберіганні продукції рослинництва.
Розрахована на студентів факультету обліку і аудиту

URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1680.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Гуцол В.В.
File : 1680.pdf Size : 805267 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users

Enlarge

"Socrates" System  |   VNAU official site Copyright © 2013, coding by Y.Palamarchuck, design by R.Yatskovska