The Repository of VNAU

MAIN | BY YEARS | COLLECTIONS| BY TYPES| BY DEPS | SEARCH| LOGIN | ABOUT| RSS |

id: 1887
Title: Технологія виробництва продукції вівчарства. Методичні вказівки до виконання практичних робіт студентами заочної форми навчання факультету ТВіППТ напрям підготовки 6.130200 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
Authors: Овсієнко С.М.
Keywords:
Date of publication: 2010-10-18 09:52:15
Last changes: 2010-10-18 09:52:15
Year of publication: 2010
Summary: Методичні вказівки розроблено відповідно до навчального
плану та робочої програми з навчальної дисципліни "Технологія
виробництва продукції вівчарства". Рекомендовано для студентів
заочної форми навчання, напрям підготовки 6.090102 "Технологія
виробництва і переробки продукції тваринництва"
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/1887.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Гуцол В.В.
File : 1887.pdf Size : 798430 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users

Enlarge

"Socrates" System  |   VNAU official site Copyright © 2013, coding by Y.Palamarchuck, design by R.Yatskovska