|
id: 2045
Title: Технологія переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами денної форми навчання із спеціальності 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Authors: Власенко В.В., Новгородська Н.В.
Keywords:
Date of publication: 2010-11-01 14:47:44
Last changes: 2010-11-23 09:02:46
Year of publication: 2009
Summary: Технологія переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами денної форми навчання із спеціальності 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/2045.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Гуцол В.В.
File : 2045.pdf Size : 871664 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|
|