|
id: 2047
Title: Технологія переробки продукції тваринництва Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання за спеціальністю 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Authors: Бігун П.П., Новгородська Н.В.
Keywords:
Date of publication: 2010-11-01 14:58:00
Last changes: 2010-11-23 09:02:30
Year of publication: 2008
Summary: Розраховані для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/2047.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Гуцол В.В.
File : 2047.pdf Size : 517752 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|
|