|
id: 2048
Title: Технологія переробки продукції тваринництва Методичні вказівки з самостійної роботи та контрольні питання і тестові завдання студентів заочної форми навчання за спеціальністю 6.090 120 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
Authors: Бігун П.П., Новгородська Н.В.
Keywords:
Date of publication: 2010-11-01 15:01:22
Last changes: 2010-11-23 09:02:15
Year of publication: 2008
Summary: Розраховані для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/2048.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Гуцол В.В.
File : 2048.pdf Size : 447515 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|
|