|
id: 2053
Title: Технологія переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання за спеціальністю 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Authors: П.П. Бігун , Н.В. Новгородська
Keywords:
Date of publication: 2010-11-01 15:21:11
Last changes: 2010-11-23 09:01:07
Year of publication: 2008
Summary: Методичні вказівки з організації самостійної роботи студентів денної форми навчання за спеціальністю 6.090 102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/2053.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Гуцол В.В.
File : 2053.pdf Size : 455353 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|
|