id: 2158
Title: Вдосконалення технології комбінованих м"ясних продуктів з використанням рослинних білків
Authors: В. В. Власенко, В. А. Главатчук
Keywords: м"ясні фарші, "Біоліт", соєвий текстурат, рослинні білки
Date of publication: 2010-11-12 15:23:07
Last changes: 2010-11-12 15:23:07
Year of publication: 2010
Summary: Проведено дослідження і встановлено вплив «Біовіта» та соєвого текстурату на м’ясні фарші, які сприяють одержанню високої якості м’ясопродуктів.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/2158.pdf
Publication type: Статті
Publication: 1324 Вінниця
In the collections : 2010. Випуск 3 (43)/ Серія : Сільськогосподарські науки/ Збірник наукових праць Вінницького державного аграрного університету/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 2158.pdf Size : 291053 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|