id: 2747
Title: Сутність конкурентоспроможності продукції та шляхи її підвищення в підприємствах АПК.
Authors: А. В. Гончарук, Н. Ю. Фіщук
Keywords: конкурентоспроможність продукції, аграрний сектор
Date of publication: 2011-01-25 10:58:29
Last changes: 2011-01-25 10:58:29
Year of publication: 2011
Summary: У статті розглянуто сутність поняття конкурентоспроможність продукції. Обґрунтовано основні складові конкурентоспроможності. Запропоновано шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності продукції в аграрному секторі.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/2747.pdf
Publication type: Статті
Publication:
In the collections : 2010. Випуск № 6/ Економічні проблеми розвитку аграрного виробництва в регіоні/ Збірники (загальні)/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 2747.pdf Size : 167573 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|