id: 3226
Title: Ветеринарно-санітарна оцінка пельменів за показниками якості та безпеки
Authors: Н. М. Богатко, О. Ю. Голуб
Keywords: якість, безпека, система НАССР, пельмені, фарш, КМАФАнМ, БГКП, мікроструктурний метод
Date of publication: 2011-05-11 16:27:00
Last changes: 2011-05-11 16:29:09
Year of publication: 2011
Summary: Встановлено, що показники якості та безпеки пельменів різних виробників України різнилися між собою. Необхідно для визначення якості та безпеки пельменів проводити комплекс досліджень та впроваджувати мікроструктурний метод.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/3226.pdf
Publication type: Статті
Publication: Вінниця
In the collections : 2010. Випуск 4 (44)/ Серія: Сільськогосподарські науки 2020 №2 (17)/ Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету./ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 3226.pdf Size : 298168 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|