id: 32328
Title: Мікробіологічні процеси в технології харчових продуктів. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії, галузь знань 18 «Вироб
Authors: Соломон А.М., Бондар М.М.
Keywords:
Date of publication: 2022-10-24 15:33:37
Last changes: 2022-11-17 15:33:37
Year of publication: 2022
Summary: Методичні вказівки розроблені згідно робочої програми дисципліни «Мікробіологічні процеси в технології харчових продуктів» для студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії.
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/32328.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 32328.pdf Size : 1027939 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|