id: 32330
Title: Технологія продуктів з комбінованим складом сировини. Методичні вказівки до виконання практичних робіт для підготовки здобувачів вищої освіти факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії галузі знань 18 «Виробництво
Authors: Соломон А.М., Бондар М.М.
Keywords: йогурт, аґрус, кисломолочний напій, фізико-хімічні, органолептичні показники, мікробіологічні, технологія.
Date of publication: 2022-11-24 15:39:48
Last changes: 2022-11-24 15:39:48
Year of publication: 2022
Summary: Методичні вказівки призначені для виконання практичних занять з дисципліни «Технологія продуктів з комбінованим складом сировини» для студентів спеціальністю 181 «Харчові технології»
URI: http://repository.vsau.vin.ua/repository/getfile.php/32330.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 32330.pdf Size : 1479111 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|